04.04.2016 | ČSLH

Přenosy z utkání Česko vs. Německo na Hokejka TV

Kvůli kolizi se semifinálovými boji ČP play off Tipsport extraligy nebude Česká televize vysílat utkání české hokejové reprezentace proti Německu. Fanoušci, kteří nebudou mít možnost národní tým podpořit přímo na stadionu, však nepřijdou zkrátka. Internetové přenosy z obou utkání jim totiž přinese HOKEJKA, komunitní projekt pod hlavičkou hokej.cz oficiálního webu českého hokeje.
Stačí se přihlásit nebo registrovat jako člen HOKEJKY a kliknout na sekci HOKEJKA TV v hlavním menu. Přenosy budou zahájeny vždy 10 minut před vhazováním, tedy v 17,50 hod.

Přímý link www.hokej.cz/hokejka/tv

V dubnu i květnu vrcholí Tipsport extraliga a další ligové soutěže, ale také sezóna národního týmu. Ten má tradičně v obou měsících velmi nabitý kalendář. V dubnu čeští hokejisté sehrají 8 utkání, 3. května utkání s Kanadou a následně mistrovství světa, kde si všichni přejeme, aby utkání bylo co nejvíce. Rovněž Česká televize má nabitý program, a to nejen díky hokeji, ale též dalším sportovním odvětvím. Proto se rozhodla nevyužít svého práva pro dvojutkání s Německem. BPA sport marketing a.s. - výhradní marketingový partner ČSLH, tak využila svého práva vysílat utkání alespoň na internetu. Utkání bude též možné sledovat na tvtipsport.cz pro registrované sázkaře.