21.03.2016 | Tisková zpráva

Předprodej na zápas Česko - Kanada ve středu 23. března

V posledním domácím utkání národního týmu před MS vyzvou čeští hokejisté aktuální mistry světa z Kanady. Hokejovou událost bude hostit 3. května pražská O2 arena od 18 hodin. Pořadatelé žádají všechny fanoušky o včasný příchod a využívání všech vstupů, a to z důvodu bezpečnostních opatření u vstupu do O2 areny.
Předprodej vstupenek bude probíhat prioritně od středy 23. března na www.hokejka.cz pro zapsané členy hokejové komunity, v podvečer 24. března pak již v celé v síti Ticketportal. Ceny vstupenek se pohybují od 400 Kč do 1.250 Kč dle kategorie. Pro členy komunity HOKEJKA je opět kromě přednostního nákupu vstupenek nachystán cashback 20 Kč z každé zakoupené vstupenky.

Sektory 106 a 107 jsou určeny ke stání, tedy pro aktivní podporu národního týmu. Pořadatelé opět budou komunikovat na jejich obsazení s fankluby z regionu.

Novinkou bude limitované množství vstupenek v sektoru 112, jež se budou prodávat v dárkovém balíčku PATRIOT NÁRODNÍHO TÝMU společně s dresem CIHT, zvláštním pukem a památečním certifikátem. Prodej bude probíhat na www.hokej.cz/patriot Již tradičně bude utkání využito pro různé doprovodné aktivity, o nichž bude Český svaz ledního hokeje ve spolupráci se svým výhradním marketingovým partnerem, společností BPA sport marketing a.s., informovat průběžně.

"Dohodnout utkání s Kanadou není zcela snadné nejen s ohledem na jejich program, ale též na podmínky, které je třeba splnit. Jsem ráda, že se to ČSLH zdařilo a že se čeští fanoušci budou moci po pěti letech - když nepočítám MS - podívat na kanadské hvězdy z NHL, ale také vyjádřit podporu národnímu týmu před odletem na MS do Moskvy,“ uvedla ředitelka BPA Jana Obermajerová.

Více o programu HOKEJKA naleznete na www.hokejka.cz.

HARMONOGRAM PRODEJE VSTUPENEK:

23. 3. v 9h start HOKEJKA
24. 3. v 17h konec HOKEJKA
24. 3. v 17h v celé síti Ticketportal


 

Oficiální sociální média
https://www.facebook.com/narodnitym
http://instagram.com/narodnitym
https://twitter.com/narodnitym
https://www.youtube.com/narodnitym