04.12.2012 | Tisková zpráva

Novinky na internetu, fanshop hokejové reprezentace

Marketingový partner ČSLH, společnost BPA sport marketing, spustil novou podobu oficiálních internetových stránek českého hokeje www.hokej.cz. Vedle extraligy a zahraničních soutěží prošly proměnou i rubriky, týkající se národního mužstva. Novinkou je sekce, věnovaná jednotlivým turnajům Euro Hockey Tour, v níž najdou zájemci vedle výsledků, článků a komentářů také přehledný statistický servis. Na online.hokej.cz je navíc možné sledovat průběh všech reprezentačních utkání.
K 1. lednu 2013 vstoupí v platnost smlouva o prodeji merchandisingových produktů hokejové reprezentace, uzavřená mezi společnostmi BPA sport marketing a Střída Sport.

V současné době vzniká na adrese fanshop.hokej.cz internetová nabídka produktů a připravuje se tištěný katalog, na jehož tvorbě spolupracovali hráči národního mužstva jako Petr Nedvěd, Tomáš Plekanec nebo Aleš Hemský.

Nabídka, soustředěná pod sloganem „Jsme jeden tým“, bude zahrnovat výrobky značky Reebok, reprezentační dresy, suvenýry, předměty na fandění, stejně jako různé sběratelské kolekce, jejichž prodej na internetu bude zahájen v prvním lednovém týdnu, včetně speciálních výhod pro první zákazníky.