01.02.2015 | Tisková zpráva

Dvojutkání s Ruskem doprovodí řada akcí pro fanoušky

V rámci dvojutkání Euro Hockey Tour s Ruskem, které se hraje ve čtvrtek 5. února 2015 v Karlových Varech a v sobotu 7. února 2015 v Praze, čeká fanoušky řada doprovodných akcí. Mimo jiné se budou moci v obou arénách vyfotit před speciální fotostěnou s pohárem pro budoucí mistry světa. V pražské O2 areně pogratuluje Český svaz ledního hokeje spolu s fanoušky trojnásobnému světovému šampiónovi Jiřímu Bublovi, který nedávno oslavil pětašedesáté narozeniny.
V nákupním centru Harfa proběhne v sobotu 7. února 2015 od 10:00 do 12:00 hodin sportovní dopoledne s českou hokejovou reprezentací. Součástí programu bude například bruslení s maskoty mistrovství světa, králíky Bobem a Bobkem, na střeše nákupního centra, soutěž ve střelbě na branku nebo souboje ve STIGA hokeji.

Český svaz ledního hokeje s nakladatelstvím Olympia představí při dvojutkání novou publikaci Miloslava Jenšíka „Devatero hokejových zastavení. O zlato na domácím ledě“, věnovanou historii předchozích světových šampionátů pořádaných v Československu a České republice. Křtu knihy a autogramiády, která proběhne v sobotu 7. února 2015 od 12:00 do 12:30 hodin v přízemí nákupního centra Harfa, se zúčastní mimo jiné Jiří Bubla, Richard Farda, Jan Klapáč, Jiří Kochta a František Pospíšil, mistři světa z roku 1972. Fanoušci si budou moci knihu koupit při obou utkáních v oficiálních fanshopech české hokejové reprezentace v karlovarské KV Aréně a pražské O2 areně.