14.01.2016 | Tisková zpráva

Česko přivítá Rusko na severu Moravy, předprodej začne 18. ledna

Česká hokejová reprezentace se v únoru domácímu publiku představí na severu Moravy hned dvakrát. V rámci série Euro Hockey Tour národní tým totiž vyzve tradičního rivala z Ruska. Nejprve ve čtvrtek 11. února od 18:30 hodin v třinecké WERK areně, k odvetě se pak oba týmy přesunou do Ostravy, kde se v sobotu 13. února utkají na ledě Ostravar arény od 13:30 hodin.
Předprodej vstupenek bude zahájen v pondělí 18. ledna nejdříve přednostně na www.hokejka.cz pro zapsané členy. Od středy 20. ledna pak v celé prodejní síti Ticketportal. Ceny vstupenek se pohybují od 200 Kč do 320 Kč dle kategorie. Pro členy komunity Hokejka je opět kromě přednostního nákupu vstupenek nachystán cashback 20 Kč z každé zakoupené vstupenky, navíc pro plnoleté členy Hokejky Plzeňský prazdroj věnuje poukaz na pivo Radegast v hale v rámci akce 1+1 zdarma.

Organizátoři opět využijí sektory běžně obsazené domácím fanklubem pro aktivní podporu týmu, tato místa byla přednostně nabídnuta vybraným hokejovým fanklubům v regionu za zvýhodněných podmínek.

Program k utkání připravuje Český svaz ledního hokeje ve spolupráci se svým výhradním marketingovým partnerem, společností BPA sport marketing a.s. O dalších aktivitách jako autogramiáda vybraných členů týmu budou pořadatelé ještě informovat.

"Delší dobu jsme si přáli sehrát utkání národního týmu na Severní Moravě, bohužel to z různých důvodů nevycházelo. Nyní se všichni těšíme, že hráči zde svými výkony naváží na povedený závěr turnaj Channel One Cup, který zakončili právě výhrou nad Rusy. Věřím tedy, že budou na obě dvě utkání plné ochozy a fanoušci poženou hráče k dalším výhrám. Tomuto našemu přání odpovídají rozumné ceny, navíc, kdo si vstupenky pořídí jakožto člen komunity Hokejka, získá z každé vstupenky 20 Kč zpět a další výhody jako zvláštní vstup na utkání či pro zletilé pivo v režimu 1 + 1 zdarma,“ uvedla ředitelka BPA Jana Obermajerová.

Více o programu Hokejka naleznete na www.hokejka.cz.


HARMONOGRAM PRODEJE VSTUPENEK:

Hokejka priority ticketing: 18. 1. 10:00 hod. - 19. 1. 18:00 hod.
Veřejný prodej v celé distribuční síti Ticketportal: od 20. 1. 10:00 hod.

Vstupenky bude možné zakoupit také na pokladnách obou stadionů. Aktuální otevírací dobu najdete na webových stránkách arén či na www.ticketportal.cz.